Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Viorica Dăncilă îl CONTRAZICE pe vicepremierul Paul Stănescu

Dancila guvern Victoria

Premierul Viorica Dăncilă și vicepremierul Paul Stănescu au declarații diferite pe aceeași temă: scandalul înregistrărilor de la DNA Prahova. Paul Stănescu susține că PSD trebuie să-și asume o poziție politică, pe care să o exprime public, în timp ce premierul Viorica Dăncilă consideră că această problemă poate fi rezolvată doar de către ministrul Justiției, nu de către un partid politic.

"Ce am văzut aseară la televizor, eu cred că nu mai poate să rămână doamna Kovesi la conducerea DNA. Nu mă pricep juridic, cred că ar trebui să-şi dea dumneaei demisia, în primul rând. Până atunci, şi partidul va lua o decizie politică în acest sens şi o poziţie oficială despre ce s-a derulat aseară şi vom veni o decizie a partidului. (...) Probabil că în BPN se va schiţa discuţia pentru CEX-ul de miercuri şi încet vom lua o decizie în ceea ce priveşte poziţia PSD în această chestiune foarte gravă.", a declarat Paul Stănescu.

La mai puțin de o oră distanță, premierul Viorica Dăncilă l-a contrazis pe vicepremier.

”Nu, nu, nu! Eu cred că decizia trebuie luată din punct de vedere juridic și tocmai de aceea un partid politic nu poate să se pronunțe pe aceste lucruri. De aceea îl chemăm pe ministrul Justiției, cel care este cel mai în măsură să se pronunțe (...) Aștept să se întoarcă ministrul Justiției în țară și cred că trebuie făcute toate demersurile pentru a lămuri informațiile care au apărut în ultima vreme în spațiul public”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.