Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premii URIAŞE anunţate de directorul Loto în perioada sărbătorilor - Premii fabuloase pot fi câştigate la 6/49, Noroc, Joker şi Lozul Anului

loteria romana

Directorul general al Loteriei Române, Alexandru Croitoru, anunţă sume mari puse în joc la extragerile pentru 6 din 49 dar şi alte categorii în perioada sărbătorilor de iarnă, la RomâniaTV.

El spune că şi biletele din această perioadă vor avea aspect de sărbătoare şi vor conţine imagini cu brad, cu Moş Crăciun. "Sunt bilete foarte frumoase pe care le-am pregătit pentru clienţii noştri", spune Croitoru.

"Un bilanţ scurt al anului 2019 arată că în primele 11 luni Loteria a acordat 5,74 de milioane de câștiguri, ce depășesc o valoare totală de  204 milioane de euro. Este un lucru ce ne bucură . Aceşti bani au ajuns la jucătorii noștri. Asta înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine şi că au ajuns premii cu o valoare atractivă la oameni", a explicat directorul general al Loteriei.

El spune că şi premiile din această perioadă sunt atractive, respectiv că "avem peste 4,5 milioane de euro la 6 din 49".

"În această seară valoarea totală a premiilor este de 5,5 milioane de euro. Celălalt milion este la jocul Joker şi la jocul Noroc. Sunt premii importante la toate jocurile Loto în această seară. Biletele se mai pot cumpăra din supermarketuri dar şi din benzinării", a anunţat Croitoru.

El spune că extragerea din 22 decembrie este ultima pe anul 2019 dar că "se mai joacă doar pentru tragerea special de Revelion".

"Vor fi două trageri de loto 6 din 49, două trageri de Joker, două trageri Loto cu 5 din 40, cu premii super-importante puse în joc. La 6 din 49 numai suplimentarea fondului de câştiguri al categoriei I este de 500.000 de lei, astfel că în cazul în care nu se câștigă astăzi se va ajunge la un 4,8, 4,9 milioane de euro, un premiu fabulos pentru clienţii noştri", atrage atenţia Croitoru.

El a amintit şi de faptul că Loteria pune în joc şi două maşini. "Avem şi lozul anului nou. Este vorba despre două autoturisme ce vor fi extrase în direct...", a precizat directorul Loteriei Române.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.