Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preoții din Protopopiatul Bacău au donat 65.000 de lei din salariile lor, pentru Spitalul de Pneumoftiziologie din oraș

www.wikipedia.org
biserica ortodoxa

Preoții din Protopopiatul Bacău, luând exemplul Părintelui Arhiepiscop Ioachim, care și-a donat salariul în beneficiul mai multor spitale, au donat 65.000 lei din salariile lor pentru Spitalul de Pneumoftiziologie din Bacău.

Farmacistul Mădălin Nicolae Pârâianu, managerul instituției medicale, a transmis un mesaj de mulțumire către Arhiepiscopie, în care a scris că „preoții îndeplinesc, în acest context pandemic, pe lângă lucrarea spirituală din biserici, și pe cea materială din spitale”, potrivit Basilica.ro.

Citește și: Raed Arafat, precizări de ULTIMĂ ORĂ în urma unor 'interpretări eronate': Cum vor funcţiona spitalele în perioada următoare

Cu acești bani, spitalul va achiziționa aparatură pentru tratarea Covid-19: un monitor de funcții vitale, două infuzomate, un termometru și un pulsoximetru.

„De cele mai multe ori nu ne putem cunoaște îngerii sau binefăcătorii, dar știm că ei sunt prezenți în viețile noastre. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă întâlnim și să vă mulțumim personal pentru bunătate”, a scris managerul. „Porțile Spitalului de Pneumoftiziologie Bacău, dar și inimile noastre, vă sunt mereu deschise”.

Citește și: Comisia Europeană știe când se termină criza: Propune INTERZICEREA deplasărilor neesenţiale către UE până la 15 mai

„Trăim mereu cu certitudinea că doar uniți putem face lumea mai bună și, în cazul nostru, mai sănătoasă. Cu gândul la ce am făcut până acum și cu speranța la ce vom face împreună de aici înainte, Vă mulțumim pentru tot”, și-a încheiat acesta mesajul transmis în atenția Părintelui Arhiepiscop Ioachim.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.