Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preotul din Vaslui, al cărui fiu a fost urmărit 5 km de poliție pe străzile din Iași: 'Mi-a povestit că îi pare foarte rău'

facebook.com
politia

Preotul din Vaslui, al cărui fiu a fost urmărit de poliție pe străzile din Iași, după ce nu a oprit la semnale, a spus că băiatul lui regretă ce a făcut. Tânărul de 20 de ani, aflat la volan, beat și fără permis de conducere, a fost urmărit cinci kilometri de polițiști, anunță MEDIAFAX.

Tatăl tânărului este preot paroh în comuna vasluiană Șuletea. El a spus că fiul său a plecat de acasă cu un prieten.

„În mare mi-a povestit că îi pare foarte rău, în situația dată, nu mai am cuvinte. Nu mi-a dat detalii, a plecat de acasă cu altcineva, cu un coleg și de ce anume s-a urcat la volan nu mai știu”, a spus Aurel Zlate, tatăl tânărului.

Citește și: Lovitură puternică pentru Elena Udrea- Decizia luată de Curtea de Apel în dosarul Hidroelectrica

El speră că fiul său a învățat ceva din experința din noaptea de luni spre marți.

„Din punctul meu de vedere, vorbesc acum și ca preot și ca părinte, vă imaginați că nu e o situație tocmai comodă, e o situație tare neplăcută și în calitatea mea de părinte condamn lucrul acesta, vă imaginați. Din punctul de vedere al tatălui, nu pot să fac decât să îl învăț mai mult, să insist asupra educației lui. Evident e reprobabil ce a făcut și sper să fi învățat ceva din evenimentul ăsta”, a mai spus tatăl tânărului.

Urmărirea tânărului de 20 de ani care a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor a fost suprinsă și de camerele de supraveghere din Iași.

Potrivit IPJ Iași, tânărul a fost atenționat de polițiști să tragă pe dreapta, în noaptea de luni spre marți, în zona Podu de Piatră din Iași, dar acesta i-a ignorat și și-a continuat drumul.

Polițiștii au plecat în urmărirea lui pe străzile din Iași, reușind să-l prindă și să-l încătușeze după 5 kilometri, printre blocurile din cartierul Cantemir.

Citește și: Vești uriașe! Se dau bani de la stat

Când i-au verificat documentele, polțiștii au aflat că tânărul nu are nici permis și nici asigurare. Mai mult, testat alcoolscopic, el avea 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.