Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preotul Dragoș Bălan, conferențiar titular la Facultatea de Teologie a Universității „Ovidius”, diagnosticat cu cancer, are nevoie de ajutorul nostru

post rugaciune

Colectivul Universității “Ovidius” din Constanța transmite un apel la solidaritate. Unul dintre cadrele universitare a primit un diagnostic crunt și are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a putea fi salvat.

“Venim spre dumneavoastră cu o veste nu foarte bună, dar cu scopul de a ne arăta susținerea și solidaritatea față de unul dintre profesorii noștri din Universitate. Preotul Bălan Corneliu Dragoș (39 de ani), conferențiar titular la Facultatea de Teologie din cadrul Universității „Ovidius”, a fost diagnosticat, anul trecut, cu cancer rinofaringian, pe care l-a tratat cu chimio și radioterapie, iar rezultatele păreau pozitive.

Ion Cristoiu, acid după declarațiile de la Cotroceni: 'Klaus Iohannis a încurcat conferinţele de presă. A ţinut-o miercuri pe cea de joi'

Totuși, în urmă cu câteva luni, după noi investigații, s-a descoperit o tumoră malignă în sinusul cavernos, o zonă extrem de sensibilă și imposibil de operat prin metoda clasică. În aceste condiții, după ce mai multe clinici din străinătate și-au declinat competența, a apărut o posibilitate de operație minim invazivă, cu laser, la o clinică din Bonn, Germania, însă costurile nu sunt deloc mici: 62.800 de Euro.

În acest sens, considerăm că un ajutor din partea noastră, cât de mic, poate contribui pentru completarea sumei și, în final, pentru a-i reda o viață normală alături de cei dragi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.