Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa britanică face dezvăluiri: Regele Charles al III-lea și prințul Harry s-au certat crunt din cauza lui Meghan Markle, în ziua morții reginei Elisabeta

usmagazine.com
Charles Harry

Prințul Harry a refuzat să ia cina cu tatăl său, Charles, și cu fratele său, William, în ziua în care regina Elisabeta a II-a a murit. Noul rege a interzis prezența lui Meghan Markle la Balmoral, în ziua decesului.

Ducele de Sussex ar fi vrut ca soția sa să i se alăture, în timp ce membrii familiei regale s-au grăbit la palatul scoțian pentru a-și lua rămas bun de la Majestatea Sa. Totuși, potrivit The Sun, noul rege al Marii Britanii și-a sunat fiul cel mic și i-a cerut să-și lase soția acasă.

Cererea regelui l-a înfuriat pe Harry, făcându-l să piardă zborul care i-a dus pe William și pe unchii lor, Andrew și Edward, în Scoția și, odată cu el, șansa de a-și lua rămas bun, scrie ziare.com.

Era atât de supărat încât a refuzat să ia masa cu Charles, William și Camilla în acea seară. În schimb, Harry a luat masa cu Ducele de York și Contele și Contesa de Wessex.

"A fost o insultă nepoliticosă. Și a părăsit Balmoral cu prima ocazie pentru a prinde primul zbor comercial înapoi la Londra", a spus o sursa.

În dimineața următoare, Ducele de Sussex a fost primul care a părăsit Balmoralul spre Aberdeen, unde a fost văzut îmbarcându-se într-un zbor al British Airways către Londra.

Cu toate acestea, în timpul slujbelor de doliu și rămas bun de la Regine la înmormântarea de stat, Meghan a fost prezentă alături de soțul ei. Experții în limbajul corporal au analizat comportamentul cuplului în detaliu, precum și interacțiunea acestora cu alți membri ai familiei regale.

În timpul înmormântării, Meghan și Harry erau supărați pe noul rege pentru că nu plănuia să le ofere copiilor lor titlurile de prinț și prințesă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.