Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa din Belgia la penalty-ul neacordat FCSB-ului: 'L-a ținut ca un wrestler! O aberație a arbitrajului!'

sport.ro
dawa fcsb

În minutul 29 al partidei dintre FCSB și Anderlecht, din etapa a doua din Conference League, terminat la egalitate, 0 - 0, Arena Națională a erupt, cînd Joyskim Dawa a fost ținut în careul advers de către portarul belgienilor, Van Combrugge, însă arbitrul austriac al partidei a lăsat jocul să continue și a luat o decizie similară în minutul 84, când Valentin Crețu l-a faultat pe atacantul italian al lui Anderlecht, Esposito.

Faza i-a supărat atât pe români cât și pe belgieni. Presa din Belgia a analizat faza și a considerat clar penalty pentru FCSB.

„Întâlnirea s-ar fi putut încheia diferit dacă s-ar fi desfășurat la un nivel european mai înalt. Dominată de bucureșteni, echipa lui Felice Mazzu s-a retras până în punctul în care jucătorii s-au găsit într-un mare dreptunghi. Și la o centrare inofensivă, Van Combrugge iese să intercepteze balonul. Problema e că îi dă drumul și se găsește la picioarele lui Dawa.

Însă când fotbalistul se pregătea să finalizeze acțiunea în poarta goală, portarul lui Anderlecht l-a ținut ca un wrestler în perioada bună de gât pentru a-l preveni din a șuta. Jucătorul se prăbușește și întregul stadion vede penalty (și cartonașul roșu ca atare), cu excepția arbitrului.

Un deznodământ pozitiv pentru Anderlecht, însă o aberație a arbitrajului când știm că VAR-ul nu este disponibil pentru faza grupelor în Conference League”, au scris jurnaliștii de la lavenir.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.