Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa engleză susţine că Emma Răducanu va fi antrenată de Torben Bletz, care a colaborat cu Angelique Kerber

Inquam Photos / Simion Tataru
Inquam Emma Răducanu

Presa engleză a scris, marţi, că jucătoarea birtanică Emma Răducanu va fi antrenată de germanul Torben Beltz, care a colaborat cu Angelique Kerber.

Potrivit mirror.co.uk, Răducanu va lucra cu Beltz în perioada de pauză coetiţională de la finalul acestui sezon şi cel puţin până la Australian Open, primul grand slam al anului 2022, programat la mijlocul lunii ianuarie.

Beltz, 44 de ani, s-ar fi despărţit recent de Kerber, cu care a lucrat în mai multe perioade, ajutând-o să câştige două dintre cele trei grand slam-uri din palmares, Australian Open şi US Open, ambele în 2016. Germana a mai triumfat la turneul de la Wimbledon, când a fost antrenată de belgianul Wim Fissette.

The Telegraph a notat că Beltz, Emma Răducanu şi impresarul acesteia au fost fotografiaţi, la 20 octombrie, la o cafenea din apropiere de Bromley, unde locuieşte jucătoarea cu tată român şi mamă chineză.

La scurt timp după ce a câştigat US Open, în septembrie, sportiva de 18 ani s-a despărţit de antrenorul care a îndrumat-o către primul titlu major din carieră, Andrew Richardson.

La turneul de la Indian Wells, la care a fost eliminată de numărul 100 mondial Aliaksandra Sasnovici, în turul al doilea, în care a fost acceptată direct, Răducanu a lucrat cu Jeremy Bates, antrenor în cadrul Federaţiei Briatnice de Tenis.

Înainte de a juca la Indian Wells, Răducanu afirma că nu se grăbeşte să-şi angajeze un nou antrenor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.