Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa europeană este la picioarele lui Haaland: `Monstuos, istoric sau cel mai buni lume`

haaland

"Monstruos", "istoric", "cel mai bun atacant din lume", presa europeană se înclină în faţa lui Erling Haaland, după prestaţia strălucitoare a atacantului norvegian, autorul a cinci goluri în partida Manchester City - RB Leipzig (scor 7-0), disputată marţi seara în Liga Campionilor la fotbal.

"Un Haaland de cinci stele", titrează Daily Mail, care scrie că "jucătorii lui RB Leipzig au zburat la Manchester cu încredere în speranţă. Eu s-au întors umiliţi de cel mai devastator atacant din lume. Când Erling Haaland loveşte, nu există nimeni care să-l oprească. Atunci când a fost înlocuit, jucătorii lui Leipzig s-au făcut că-l aplaudă, erau probabil uşuraţi că nu vor trebui să-l înfrunte încă o jumătate de oră".

Pentru The Guardian, "Erling Haaland a fost ciocanul care i-a permis lui Manchester City să o răpună pe Leipzig. Cu acest Masterclass de o putere intimidantă, norvegianul a trimis un mesaj lumii". "Cu Haaland la bord, Guardiola pare înarmat mai mult ca niciodată pentru a oferi Sfântul Graal lui City, un trofeu în Champions League", adaugă publicaţia britanică.

Ziarul spaniol Marca subliniază că, "la doar 22 de ani, Erling Haaland se numără deja printre cei mai buni atacanţi din toate timpurile în Liga Campionilor. Norvegianul spulberă toate recordurile. Suporterii prezenţi în tribunele de pe Etihad Stadium au asistat la seara unui fenomen. Trei goluri în prima repriză şi alte două în 12 minute după pauză: dacă mai exista o dezbatere pentru a afla cine este cel mai bun atacant din lume, Haaland i-a pus capăt marţi seară".

Bild se axează în special pe ieşirea umilitoare din scenă a lui RB Leipzig, însă cotidianul german nu poate ocoli prestaţia fenomenală a atacantului norvegian "Coşmarul european al lui Leipzig poartă un nume, cel al lui Erling Haland. Cinci goluri în 35 de minute. Pur şi simplu istoric", scrie Bild.

Ziarul francez L'Equipe a atribuit, pentru a şaisprezecea oară în istoria sa, o notă 10 din 10 unui jucător. "O performanţă pur şi simplu monstruoasă. Haaland este un extraterestru care traversează un sezon excepţional la City. El a scris istorie împotriva lui Leipzig, cu cele cinci goluri ale sale. Doar Lionel Messi şi Luiz Adriano au mai făcut asta în Liga Campionilor", subliniază L'Equipe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.