Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa internaţional şi foşti jucători sunt la picioarele lui Karim Benzema, care a ţinut în 'viaţă' Realul la meciul cu Manchester City

mediafax.ro
karim benzema

Presa internaţional şi foşti jucători îi aduc un omagiu lui Karim Benzema, apreciind că jucătorul framcez a ţinut în "viaţă" Realul la meciul cu Manchester City, conform news.ro.

Pe Twitter, fostul mijlocaş de la Arsenal şi Real Mesut Özil a savurat spectacolul."„Ce joc fantastic! Dă-i Balonul de Aur băiatului meu Benzema!”.

Consultant la CBS Sports, Thierry Henry este şi el impresionat de meciul făcut de atacantul francez."„Acest obiectiv este atins doar pentru că este Benzema. Şi-a făcut cursa, o cursă bună. Ce gol, ce final! Realul îi poate mulţumi lui Benzema pentru că fără el nici nu ar fi ieşit din faza grupelor".

Nu sunt singurii care au savurat această ciocnire a titanilor. De cealaltă parte a Atlanticului, vedetele mingi se aflau şi ele în faţa televizoarelor. „Un meci incredibil” pentru Joel Embiid. "Ce joc !" scrie pe Twitter Luka Doncic. „Nu mai e un meci, este un film” rezumă perfect jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Manchester City a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (2-1), echipa Real Madrid, în manşa I a semifinalelor Ligii Campionilor, probabil cel mai frumos joc din actuala ediţie a competiţiei. Returul va avea loc la 4 mai.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din România, cu Istvan Kovacs la centru. În prima repriză, jocul nu i-a pus niciun fel de probleme arbitrului român, care nu a avut ce fluiera, doar cinci faulturi, două ofsaiduri şi cinci cornere.

A doua repriză a fost mult mai intensă pentru brigada română. Kovacs s-a remarcat printr-un avantaj corect lăsat la golul al patrulea al gazdelor. Apoi, în minutul 80, Laporte a atins mingea cu mâna deasupra umărului, la un duel pentru balon cu Benzema, după o centrare. Kovacs a dictat fără ezitare penalti, transformat de Benzema.

În minutul 54, centralul i-a acordat un cartonaş gelben lui Pep Guardiola, antrenorul gazdelor, pentru proteste.

Partida a fost dominată clar de City, care a ratat numeroase ocazii, dar oaspeţii au fost foarte periculoşi pe contraatac.

Au marcat: De Bruyne '2, Gabriel Jesus '11, Foden '53, Silva '74 / Benzema '33, '82 (p), Vinicius '55.

1-0, min. 2: Kevin de Bruyne a marcat cu capul din plonjon, de la şapte metri, după o centrare a lui Mahrez;

2-0, min. 11: De Bruyne a pasat pe jos, de pe partea stângă, Gabriel Jesus a făcut o preluare spectaculoasă prin care a scăpat de Alaba şi a marcat cu un şut la colţul lung, de la şase metri;

2-1, min. 33: Ferlan Mendy a centrat de pe partea stângă, iar Benzema, aflat la meciul cu numărul 600 în tricoul Realului, a trimis din voleu balonul în plasă, de la 11 metri;

3-1, min. 53: Fernandinho a centrat de pe partea dreaptă, iar Foden, nemarcat, a înscris cu capul din şase metri;

3-2, min. 55: Vincius l-a păcălit pe Fernandinho şi a făcut o cursă irezisibilă de la jumătatea terenului, pe partea stângă, finalizată cu un şut din colţul careului de şase metri;

4-2, min. 74: Zincenko a fost faultat de Kroos în apropierea careului, Kovacs a lăsat foarte bine avantaj, mingea a ajuns la Bernardo Silva, care a înscris cu un şut spectaculos, la vinclul "scurt", de la 14 metri;

4-3, min. 82: Benzema a transformat cu o "scăriţă" lovitura de la 11 metri dictată după henţul comis de Laportea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.