Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presă - Neymar stabileşte antrenorul la PSG: Brazilianul Îl vrea pe Luis Enrique

www.agerpres.ro
Neymar PSG

Presa franceză a scris, miercuri, că atacantul brazilian Neymar a fost consultat de conducerea clubului Paris-Saint Germain cu privire la viitorul antrenor al echipei, iar jucătorul le-a cerut oficialilor să facă tot posibilul pentru a-l aduce din vară pe fostul tehnician al FC Barcelona Luis Enrique.

Neymar se află în Brazilia, în convalescenţă, după o operaţie al picior, iar săptămâna trecută a fost vizitat de preşedintele parizienilor, Nasser Al-Khelaïfi, şi de directorul sportiv Antero Henrique, care l-au întrebat de viitorul antrenor.

"Neymar şi-a afirmat preferinţa, Luis Enrique. Atacantul a fost foarte clar: trebuie făcut tot ce este posibil pentru a finaliza sosirea spaniolului", a scris Paris United, un site apropiat de clubul din capitala Franţei, conform News.ro.

Potriivt sursei citate, influenţa lui Neymar este foarte mare în vestiarul lui PSG, iar conducerea clubului îi va face pe plac vedetei, chiar dacă alţi jucători, între care căpitanul Thiago Silva, doresc revenirea la echipă a italianului Carlo Ancelotti.

Luis Enrique pi-ar fi dat acordul pentru a o prelua pe PSG, a mai scris Paris United, existând totuşi în acest moemnt neînţelegeri de ordin financiar.

Actualul antrenor al PSG, Unai Emery, nu va mai continua din vară, după ce echipa a fost eliminată în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.