Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa rusă: Înaltul Comisariat al ONU pentru Drepturile Omului afirmă că ucigașii fiicei lui Dughin trebuie aduși în fața justiției

dughin fiica

Biroul Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Drepturile Omului (OHCHR) consideră că cei responsabili de uciderea jurnalistei Daria Dughina trebuie să fie aduși în fața justiției, a declarat luni un reprezentant al serviciul de presă al acestui departament pentru agenția rusă Tass.

„Este important ca autorii să fie aduși în fața justiției”, a subliniat OHCHR, potrivit sursei citate.

CONTEXT

Administraţia Vladimir Putin consideră că atentatul soldat cu moartea Dariei Dughina, fiica filosofului Aleksander Dughin, ideologul Kremlinului, a fost planificat şi comis de serviciile secrete ucrainene.

"Crima a fost planificată şi comisă de serviciile secrete ucrainene", a comunicat luni Serviciul Federal de Securitate (FSB) din Rusia, conform agenţiei Interfax.

Administraţia Volodimir Zelenski susţine că nu este implicată în atentatul de la Moscova.

FSB a stabilit că atentatul a fost comis de o individă din Ucraina în vârstă de 43 de ani, care a venit în Rusia în iulie, trecând prin Estonia, stat membru al Uniunii Europene şi al NATO.

Daria Dughina, în vârstă de 29 de ani, a fost asasinată sâmbătă, într-o explozie care a vizat maşina sa. Autorităţile ruse cred că ţinta atacului era tatăl Dariei, filosoful Aleksandr Dughin, considerat ideologul Kremlinului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.