Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa sportivă: Cristiano Ronaldo ar putea juca la Borussia Dormund

mediacdn.prosport.ro
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, atacantul portughez al echipei engleze Manchester United, ar putea semna cu formaţia germană Borussia Dormund până la finalul perioadei de transferuri, informează televiziunea CBS Sports, citată de ziarul belgian Le Soir, potrivit Agerpres.

Manchester United a încheiat doar pe locul 6 ediţia trecută de campionat şi va evolua în Europa League. Potrivit presei, Cristiano Ronaldo vrea de mai multe săptămâni să plece de la "diavolii roşii" pentru a juca în Liga Campionilor.

Borussia Dortmund s-ar gândi să facă o ofertă pentru a-l atrage pe Ronaldo, după ce l-a pierdut pe atacantul ivorian Sebastien Haller, venit în această vară, care suferă de cancer testicular.

Apropiaţii portughezului consideră că Dortmund ar fi pentru el ultima şansă de a pleca de la United. Un transfer la clubul german i-ar permite să dispute viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, dar şi să încerce să câştige

Bundesliga, după ce a triumfat deja în Anglia, Spania şi Italia.

United, antrenată din această vară de olandezul Erik ten Hag, a început dezastruos campionatul, fiind învinsă sâmbătă cu 4-0 pe terenul modestei Brentford în etapa a 2-a. Prima etapă a adus o înfrângere cu 2-1 acasă în faţa alte echipe fără mari pretenţii, Brighton.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.