Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa străină vorbește despre unificarea naționalistă din România

arhiva personala
Laurentiu Rebega

Portalul de știri în limba engleză FWM a anunțat că ”Partidele patriotice se unesc în România”, cu trimitere la întâlnirea de la Târgu Mureș a europarlamentarului Laurențiu Rebega cu partidul Forța Națională și cu Partidul România Unită, în cadrul căreia s-a decis coagularea forțelor naționaliste într-un singur partid.

Portalul spune că unirea dintre Partidul Forța Națională și PRU reprezintă ”o inițiativă reușită a europarlamentarului Laurențiu Rebega” și anunță că ”în curând o delegație din ambele partide va vizita Bruxelles-ul pentru o întâlnire cu membrii Grupului Europa Națiunilor și Libertății”, al cărei vicepreședinte este europarlamentarul român.

Articolul mai arată că reunificarea naționalistă a fost principalul eveniment politic de sâmbătă și observă că ”timp de mulți ani, forțele patriotice din România au fost divizate”.

De asemenea, numeroase site-uri de știri de limbă maghiară, atât din România cât și din Ungaria, au publicat știri cu privire la unificarea naționaliștilor români.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.