Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedinte de consiliu judeţean, gest inedit faţă de Familia Regală

principesa margareta

Principesa Moştenitoare Margareta a României şi Principele Radu ar putea deveni cetăţeni de onoare ai judeţului Cluj. Iniţiativa îi aparţine preşedintelui interimar al Consiliului Judeţean Cluj, Vakar Istvan (UDMR), la propunerea Asociaţiei Cluj Today.

Vakar Istvan a iniţiat un proiect de hotărâre cu acest scop. Propunerea va fi supusă aprobării plenului deliberativului clujean în cadrul primei şedinţe a forului administrativ judeţean, eveniment care va avea loc miercuri, 28 ianuarie 2015, cu începere de la ora 13.00.

"Consider că prin acest gest îndeplinim o datorie de onoare a autorităţilor clujene, aceea de a recunoaşte şi aprecia, la adevărata valoare, implicarea şi sprijinul deosebit pe care Alteţele Lor Regale le-au manifestat în numeroase domenii, în beneficiul direct al clujenilor, în continuarea unei nobile misiuni asumate încă de la început de Casa Regală a României. Convins fiind de faptul că prin această iniţiativă sunt în asentimentul colegilor mei, le voi propune consilierilor judeţeni să se alăture acestui demers şi să devină co-iniţiatori ai proiectului de hotărâre”, a declarat Vakar Istvan, potrivit stiridecluj.ro.

Propunerea este susținută și de Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei, Clubul Monarhiștilor Clujeni, deputatul Adrian Oros – deputat, prorector USAMV, şi alţi membri marcanţi ai societăţii civile clujene. De asemenea, și-a anunțat susținerea și Inițiativa Tinerilor pentru Modernizarea României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.