Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președinte PMP aruncă 'BOMBA': Denumirea PDL e 'în sertarul' PMP. Partidul își schimbă numele în curând

PNLPdl

După ce Traian Băsescu a dezvăluit că vrea să ceară denumirea PDL de la PNL (partid care a „înghițit” fostul PDL), președintele PMP, Eugen Tomac, face o dezvăluire care schimbă datele problemei.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Eugen Tomac a anunțat că denumirea PDL este înregistrată de PMP. Tomac a dezvăluit că luni seara a avut o discuție cu Ludovic Orban, pentru a-i cere acestuia denumirea PDL. Ulterior, acesta a precizat însă că nu a fost vorba decât despre o informare, din moment ce PMP deține deja denumirea PDL.

Eugen Tomac a mai explicat că în luna august urmează să fie organizată o ședință a conducerii PMP, în care să se discute oportunitatea schimbării denumirii în PDL.

Potrivit președintelui PMP, Ludovic Orban „a luat notă” de solicitarea legată de PDL și s-a arătat surprins. „Bineînțeles că noi avem rezervată denumirea PDL în sertarul PMP”, a mai declarat Tomac, precizând că vizita la Guvern a fost una de curtoazie, pentru că PMP se află la guvernare și nu a dorit ca partenerii de la PNL să fie puși în fața faptului împlinit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.