Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele ALDE Sector 3, Dr. Tiberiu Horcea: Guvernul Orban nu doar că nu face nimic, ci critică și împiedică pe cei care își doresc să facă ceva!

Facebook
Tiberiu Horcea

Președintele ALDE Sector 3, Dr. Tiberiu Horcea, l-a criticat azi dur pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, care a criticat campania de testare din Capitală pe motiv că nu are valoare științifică. Liderul ALDE susține pe pagina personală de Facebook că este penibil ceea ce susține ministrul:

”Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a spus azi următorul lucru: „Nu cred că voluntarii pentru testarea din Capitală sunt eșantionați. Testarea pentru imunizare din București nu are valoare științifică”.

Asta în condițiile în care Guvernul PNL nu a făcut niciun demers în vederea testării populației pentru a vedea care e situația reală a îmbolnăvirilor și în condițiile în care testarea din București se face pe baza unei eșantionări făcute de INSP.

Ce e ridicol în toată declarația dlui ministru este că și ei, Guvernul PNL, testarea pe care au anunțat-o au zis că tot pe baza datelor INSP. Deci cum vine asta? Când e vorba de Guvernul PNL e bine că merge pe eșantionul INSP, dar când vine vorba despre testarea făcută de altă entitate, nu de Guvernul PNL, eșantionul INSP nu mai e bun. Deci cum vine asta? Cine stabilește că o testare este științifică sau nu? Nelu Tătaru?

Poate părea ciudat, dar nici până azi noi nu știm câți români au fost testați de către Guvernul Orban. Știm doar că se fac teste, dar cam atât. Nu avem numărul de persoane testate de către Guvern. Ministrul Sănătății spunea că va anunța, dar nu a mai făcut-o.

Nici măcar testare prin sondaj nu a făcut Guvernul Orban! Acest Guvern este complet defazat. Această acțiune putea să înceapă încă din luna aprilie.

Președintele ALDE a propus încă din 5 mai testarea prin sondaj la nivel național sau județean a românilor, fiindcă acest lucru ar da șansa să fie alertată populația din zonă, să fie izolate acele zone înainte de a deveni focare, fără să fie dată peste cap toată țara.

Răspunsul? Abia după starea de alertă poate ne putem aștepta la o testare națională prin sondaj.

Așadar, când văd că alții fac ceea ce ei, de la Guvern, ar fi trebuit să facă, cum acționează Guvernul Orban? Critică și încearcă să pună într-o lumină negativă acțiunile autorităților locale.”, susține liderul ALDE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.