Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Alma Mater BATE cu pumnul în masă: Certificatul verde TREBUIE să fie obligatoriu și pentru parlamentari, pentru toată lumea

Agerrpres
anton hadar

Anton Hadăr, președintele Alma Mater, cere ca certificatul verde să fie obligatoriu pentru toți cetățenii României, însă cere testări gratuite, cel puțin pentru bugetari. Acesta spune că nu e normal ca profesorii să fie obligați să dețină certificat verde, dar parlamentarii să fie exceptați de la aceeași obligație.

"Alma Mater consideră consideră că această lege are un caracter discriminator. De aceea cere ca legea să se aplice tuturor. E anormal ca un primar să nu fie vaccinat sau un parlamentar să nu fie vaccinat, dar un profesor să fie obligat. Avem 80% profesori vaccinați în mediul universitar și elevii ne urmează. Ne opunem însă dependenței păstrării locului de muncă de vaccinare. De unde să luăm suplinitori. E clar că în ceea ce privește învățământul se vor relua cursurile online și noi cerem testare periodică a profesorilor", a declarat Anton Hader.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.