Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele american Joe Biden a pledat pentru unitate în discursul său de după depunerea jurământului

Ekathimerini
Joe Biden

Preşedintele american Joe Biden a pledat miercuri pentru unitate în discursul său de după depunerea jurământului, cerându-le oamenilor să aibă "un nou început" şi să nu lase politica să fie un "foc dezlănţuit" care provoacă divizare, relatează dpa.

"Pentru a depăşi aceste provocări, a ne vindeca sufletul şi a asigura viitorul Americii avem nevoie de mai mult decât cuvinte. Este nevoie de lucrul cel mai greu de obţinut într-o democraţie: de unitate", a spus Biden.

Citește și: Ilie Năstase a răbufnit după ce s-a scris că e în pragul falimentului:  Numai proștii spun asta

"Trebuie să punem capăt acestui război care aruncă roşul împotriva albastrului, ruralul împotriva urbanului, conservatorul împotriva liberalului. Putem face acest lucru - dacă ne deschidem sufletele în loc să ne împietrim inimile", a adăugat el.

"Întregul meu suflet este în asta - să aduc America împreună, să unesc poporul nostru, să unesc naţiunea noastră şi îi cer fiecărui american să mi se alăture în această cauză", a declarat Biden în cadrul discursului său.

"Puneţi capăt strigătelor şi reduceţi temperatura. Pentru că fără unitate nu există pace, nu există progres. Numai indignare obositoare", a mai spus al 46-lea preşedinte al SUA.

Biden i-a denunţat pe toţi cei care se folosesc de minciuni pentru a ajunge la putere şi s-a angajat să fie un preşedinte al tuturor cetăţenilor, care guvernează plecând de la fapte şi adevăr.

"Există adevăr şi există minciuni. Minciuni spuse pentru putere şi pentru profit", a mai spus Biden în discursul său de învestitură.

"Însă putem să nu fim de acord, asta este democraţia", a adăugat Biden.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.