Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Asociației Comunelor din Maramureș, primarul Emilian Pop, s-a alăturat echipei PNL Maramureș

PNL Maramures
Emilian Pop

Președintele Asociației Comunelor din Maramureș, primarul comunei Săcălășeni, Emilian Pop, a intrat astăzi în echipa PNL Maramureș, o lovitură importantă pentru PSD Maramureș.

“Zi de zi vin alături de mine, în echipa PNL Maramureș, noi oameni, fapt pentru care sunt recunoscător. Ni se alătură cetățeni simpli, profesioniști din diverse domenii, tineri, foarte mulți tineri. Vin alături de noi mulți seniori, dar și oameni de administrație, primari care au aceeași viziune, împărtășesc aceleași valori, care vor să facă mai mult pentru comunitatea lor, mai bine pentru oameni!

Îl mulțumesc primarului comunei Săcălășeni, domnul Emilian Gheorghe Pop, pentru că a venit în echipa care muncește cu folos pentru Maramureș! Mereu l-am apreciat și l-am susținut, dar de astăzi ducem împreună dezvoltarea comunei Săcălășeni la un nou nivel!

Am demonstrat de ce sunt capabil, împreună cu echipa PNL Maramureș. Ce știm, ce putem și ce facem fiecare separat, dar mai ales împreună, concret, pentru Maramureș!” anunțat Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.