Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, spitalizat de urgenţă

Jair Bolsonaro

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro, în vârstă de 66 de ani, a fost spitalizat de urgenţă, luni, la Sao Paulo, din cauza unei probabile noi ocluzii intentistanle, care-i întrerupe concediul în sudul ţării, potrivit TV Globo, relatează AFP și news.ro.

Jair Bolsonaro a fost operat în şase rânduri la abdomen, din cauza unor aderenţe - ultima oară în iulie 2021, la spitalul privat Vila Nova Star, unde se afla din nou luni, în urma unei tentative de asasinat în toiul campaniei electorale, în septembrie 2018.

Preşedinţia braziliană, contactată de AFP, nu a confrmat şi nici nu a dezminţit această informaţie dezvăluită de publicaţii importante din Brazilia.

În iulie, şeful de extremă dreapta al statului, aflat în funcţie din 2019, a fost spitalizat timp de patru zile, din cauza unei ocluzii, la Vila Nova Star, unde a fost trasnferat în urma unei internări de urgenţă la Brasilia, din cauza unor dureri abdominale violente.

După ce a fost înjunghiat în intestin, în septembrie 2018, în campania în vederea alegerilor prezidenţiale, aparent de către un dezechilibrat, Jair Bolsonaro a fost operat de cel puţin patru ori la sistemul digestiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.