Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Bulgariei, în izolare după ce a intrat în contact cu un oficial pozitiv la COVID-19

Rumen Radev

Preşedintele bulgar Rumen Radev va trebui să se autoizoleze în aşteptarea unui test de coronavirus după ce a intrat în contact la sfârşitul săptămânii trecute cu un înalt oficial militar testat ulterior pozitiv la COVID-19, a declarat marţi ministrul sănătăţii, citat de Reuters, scrie agerpres.ro.

Radev a călătorit luni în Estonia, dar şi-a scurtat vizita şi s-a întors marţi seară, arătând reporterilor la aeroportul din Sofia un rezultat negativ al unui test de COVID-19 pe care l-a făcut în timpul deplasării.

Emilian Imbri, despre evoluția COVID: 'Într-o țară săracă, când scoți singurele două tancuri la început și îți sunt distruse, nu mai ai resurse pentru la final'


Cu toate acestea, ministrul sănătăţii Kostadin Angelov a declarat că Radev trebuie să se autoizoleze ca măsură de precauţie în urma contactului său vineri cu comandantul forţelor aeriene bulgare.

Nu era clar când Radev va fi supus unui alt test de COVID-19 sau cât timp ar trebui să rămână în carantină, dar preşedintele a spus că nu prezintă simptome.

"De la începutul crizei COVID-19, am fost în contact constant cu mii de oameni în toată ţara, dar respect strict toate măsurile sanitare şi nu am avut niciun fel de probleme, nici acum nu am", a spus Radev.

"Sunt într-o stare fizică perfectă, fără simptome de infecţie", a adăugat el.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.