Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Camerei Deputaţilor ameninţă Guvernul Orban: 'Pregăteşte măsurile de AUSTERITATE. Vom face tot ce trebuie ca să oprim în Parlament orice derapaje'

Facebook
ciolacu marcel

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, susţine că noii miniştri ai PNL ”se plâng şi fac gălăgie! De când s-au instalat la Palatul Victoria, dar nu au venit cu soluţii concrete. ”Panică şi lamentări! Asta e tot ce pot să facă miniştrii PNL”, susţine Ciolacu.

”Panică şi lamentări! Asta e tot ce pot să facă miniştrii PNL de când s-au instalat în scaune la Palatul Victoria. Se plâng şi fac gălăgie. Atât! În rest, nimic! Aţi auzit de vreo soluţie, o strategie economică sau măcăr o politică publică de la ei?! NU!”, a scris, joi seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta afirmă că ”tot ce pot este să mestece clişeul cu «greaua moştenire» şi să bage spaima în populaţie că nu mai sunt bani de salarii, că o să crească preţul la medicamente, că pun taxe pe maşini sau că vor îngheţa în case de frig la iarnă”.

”Trecând peste faptul că Orban şi Cîţu au reuşit în câteva ore să facă auditul întregii ţări, deşi până şi un butic sătesc are nevoie de mai mult timp ca să îşi facă inventarul, repetarea obsesivă a aşa-zisului «rău» pe care l-au găsit în ministere nu înseamnă decât un lucru: guvernarea de dreapta pregăteşte măsurile de AUSTERITATE! Asta urmează şi asta se va întâmpla! La fel a fost şi în 96 cu CDR şi la fel a fost şi cu guvernele lui Traian Băsescu”, a mai scris Ciolacu.

Acesta l-a avertizat pe Ludovic Orban ”să se plângă mai puţin şi să pună mâna pe treabă”.

”Până acum PSD a avut şi bani de salarii şi pensii, a făcut şi creştere economică şi s-a încadrat şi în ţintele de deficit. Dacă nu e în stare să continue lucrurile bune făcute de noi, măcar să nu încurce. Altfel, vom face tot ce trebuie ca să oprim în Parlament orice derapaje pe care Guvernul Orban le va avea la adresa veniturilor şi bunăstării românilor!”, a mai scris Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.