Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, despre un tur II al prezidenţialelor fără PSD: 'O mare minciună'

Facebook
ciolacu marcel

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, lider al PSD Buzău, a declarat vineri, la Târgu-Jiu, că "o mare minciună" în această campanie electorală a fost faptul că Viorica Dăncilă nu va intra în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, punctând că a fost "o manipulare ridicolă".

"O altă mare minciună a fost că Viorica Dăncilă nu va intra în turul doi, vreau să vă spun că din al doilea minut după ce preşedintele nostru, Viorica Dăncilă, a fost desemnată candidatul nostru, dânsa a fost în turul doi, nu a existat niciun minut acest dubiu, decât o manipulare ridicolă. (...) Primul tur este prima bătălie importantă pe care trebuie să o dăm şi trebuie să ne mobilizăm 100% toţi să mergem la vot şi să facem ce numai noi ştim să facem", a afirmat Ciolacu, potrivit Agerpres.

Prezent la întâlnirea de la Târgu-Jiu, fostul vicepremier Paul Stănescu a afirmat că îşi doreşte un preşedinte "care să iubească oamenii, care să-i iubească pe români".

"Avem un preşedinte etnic german, 0,2% din populaţia acestei ţări, avem un prim-ministru etnic maghiar, maghiarii au 6,1% din populaţia acestei ţări, eu ca român îmi doresc un lucru simplu, foarte simplu: să avem un preşedinte care să iubească oamenii, care să-i iubească pe români şi aceasta să fie preşedinta noastră, a PSD, doamna Viorica Dăncilă. Doamna preşedintă, aveţi tot sprijinul nostru, cu toate inadvertenţele cu ghilimele de rigoare care au mai fost, dar noi toţi, şi spun lucrul ăsta şi-l afirm cu toată tăria, vom fi alături de dumneavoastră, vom fi alături de PSD", a spus Stănescu.

Viorica Dăncilă a participat vineri, la Târgu-Jiu, la o întâlnire cu membrii şi conducerile PSD din judeţele Olteniei, dar şi cu parlamentari din zonă. Printre cei care au însoţit-o s-au aflat şi foştii miniştri Petre Daea, Eugen Teodorovici, Paul Stănescu şi Olguţa Vasilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.