Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Camerei Deputaților știe de ce a ajuns Cătălin Cîrstoiu un 'eșec': 'A fost linşat mediatic, nu am niciun fel de rezervă'

Inquam Photos / Octav Ganea
catalin cirstoiu telefon

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a afirmat, marţi seară, că medicul Cătălin Cîrstoiu, propus iniţial de către PSD şi PNL pentru a candida la Primăria Capitalei, a fost linşat mediatic, fiind atacat şi pentru lucruri pe care le-a făcut şi pentru ce nu a făcut. „În politică, mai ales când te apuci aşa din scurt, e mai puţin important adevărul şi e mai importantă percepţia”, afirmă Alfred Simonis.

„Coaliţia a încercat idetificarea unui candidat care să aducă din ambele bazine electorale voturi (...) votul politic al celor două partide să urmărească un candidat anume, domnul Cîrstoiu”, a afirmat, marţi seară, la Digi 24, Alfred Simonis, vorbind despre ”atacurile concentrate” împotriva lui Cătălin Cîrstoiu.

„A fost linșat mediatic”

Preşedintele interimar al Camarei Deputaţilor crede că medicul Cătălin Cîrstoiu, propus iniţial de către PSD şi PNL pentru a candida la Primăria Capitalei, a fost linşat mediatic.

„Domnul Cîrstoiu a fost linşat mediatic, nu am niciun fel de rezervă. A fost în permanenţă atacat şi pentru ce a făcut şi pentru ce nu a făcut (...) Din păcate, în politică, mai ales când te apuci aşa din scurt, e mai puţin important adevărul şi e mai importantă percepţia, iar domnul Cîrstoiu nu a reuşit să demonteze acele acuzaţii”, a mai declarat Simonis.

Acesta a conchis: „Putem spune că este un eşec”.

După retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa electorală pentru Primăria Bucureşti, PSD şi PNL au decis că vor avea candidaţi proprii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.