Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele CCR reacţionează la informaţia că s-ar fi întâlnit pe întuneric cu şefa ÎCCJ

rtv.net
valer dorneanu

Președintele Curții Constituționale, Valer Dorneanu, a afirmat că singura declarație pe care o are legat de completurile de cinci judecători de la ÎCCJ este cuprinsă în decizia CCR. El a răspuns astfel întrebat despre declarațiile Cristinei Tarcea, care spunea că a discutat cu Valer Dorneanu în legătură cu decizia CCR privind completurile, iar discuția a avut loc pe întuneric, fiind pusă să își lase telefonul în anticameră.

CITEȘTE ȘI: Siropul care te scapă de starea de apatie: Ingredientele naturale care tratează anemia

"Singura declarație pe care o am de făcut este cuprinsă în decizia Curții cu privire la completurile de 5 judecători. Eu nu comentez declarațiile unora sau altora, mai ales când este vorba despre o persoană publică, respectabilă. Eu comentez ce am spus eu. (...) Fiecare comentează și este răspunzător de comentariile pe care le face. Alte comentarii nu am de făcut. Nu comentez declarațiile unor oameni publici, mai ales când este vorba despre personalități pe care eu le și respect", a declarat președintele Curții Constituționale, pentru HotNews.ro.

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Cristina Tarcea, a precizat miercuri că a avut o discuţie cu şeful Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, despre decizia cu privire la completurile de cinci judecători, după ce s-a constatat conflictul juridic de natură constituţională, dar şi cu Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, pe tema completurilor de trei judecători de la Instanţa supremă.

CITEȘTE ȘI: Vitamina D, esențială pentru sistemul imunitar. Cum ne provocăm singuri deficitul

"Cu domnul Valer Dorneanu am discutat despre completurile de cinci judecători, la foarte scurt timp după ce s-a pronunţat decizia prin care s-a constatat conflictul juridic de constituţionalitate. Singurul lucru pe care pot să vi-l spun acum e că am fost pusă să-mi ţin telefonul în anticameră, iar discuţia s-a purtat pe întuneric. Atât de întuneric, încât, la final, am luat haina domnului Dorneanu pe mine. Iar discuţia cu domnul Ciorbea a fost foarte recentă şi a vizat completele de trei judecători. Amănunte... altă dată", a declarat şefa Instanţei supreme la plecarea de la CSM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.