Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele CIO încurajează sportivii să se pregătească pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

www.agerpres.ro
cercurile olimpice, jocurile olimpice

Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, a încurajat sportivii din întreaga lume să se pregătească pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, amânate până în vara anului viitor din cauza pandemiei de coronavirus, informează agenţia Xinhua potrivit Agerpres.

Într-o înregistrare video postată pe site-ul CIO şi filmată în Satul Olimpic, cu ocazia vizitei pe care a efectuat-o săptămâna trecută în Japonia, Bach a spus: "Nu veţi uita niciodată în viaţă aceste momente din Satul Olimpic. Iar cu condiţiile pe care le oferă aici prietenii noştri japonezi, experienţa va fi şi mai fantastică".

"Acesta este locul unde urmează să vă aflaţi peste nouă luni. Sunt foarte fericit că vă pot saluta de aici, din Satul Olimpic de la Tokyo", a adăugat Bach.

"Pregătiţi-vă pentru aceste Jocuri Olimpice şi antrenaţi-vă şi mai dur, chiar şi în aceste circumstanţe foarte dificile, în care mulţi dintre voi vă aflaţi acum. Dar dacă te uiţi din nou în jur, cred că merită efortul. Aştept cu nerăbdare să vă văd la Tokyo 2020, la Tokyo 2020 plus unu", a conchis preşedintele CIO.

Thomas Bach a vizitat săptămâna trecută Japonia pentru prima oară după amânarea Jocurilor Olimpice de vară 2020, decizie luată în luna martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.