Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele CJ Galaţi critică absenţa consilierilor PNL de la şedinţa de miercuri

CJ Galati
costel fotea

Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea (PSD), critică decizia consilierilor PNL de a nu participa la şedinţa de miercuri a CJ, blocând astfel exproprierile din cadrul investiţiei de pe drumul de centură al municipiului Galaţi, potrivit news.ro.

Conform lui Fotea, era nevoie de 24 de voturi pentru aprobarea celor două hotărâri care priveau exproprierile pe Drumul de Centură şi aprobarea sumelor pe care oamenii şi firmele de acolo trebuie să le primească.

La şedinţa de miercuri au fost prezenţi doar 22 de consilieri de la PSD, ALDE şi PMP, plus preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, liberalii absentând în bloc.

"Din păcate, consilierii PNL nu au participat la această şedinţă, în condiţiile în care evaluările au fost realizate de o firmă specializată, apoi datele au fost analizate şi de către un expert ANEVAR şi contraexpertizate de alţi specialişti din domeniu, astfel încât să ne asigurăm că acestea sunt corect realizate. Această investiţie este realizată cu fonduri europene, iar dacă nu facem exproprierile riscăm să pierdem banii europeni. În plus, dacă nu aprobăm acum, oamenii riscă să fie expropriaţi iarna, în loc să facem acest lucru vara, când vremea de afară permite realizarea acestui lucru în condiţii cât mai bune", a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea.

Conform legii, pentru aprobarea hotărârilor patrimoniale este nevoie de votul a două treimi din numărul consilierilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.