Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele CJ Iaşi se suspendă din funcţiile din PNL. 'Voi trăi cu conştiinţa împăcată'

cristian adomnitei

Curtea de Apel Iaşi l-a plasat în arest la domiciliu pe preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, schimbând astfel decizia Tribunalului Iaşi, care stabilise cercetarea sub control judiciar. Cristian Adomniţei este acuzat de procurorii DNA de favorizarea făptuitorului şi fals intelectual într-un dosar privind nereguli referitoare la un parteneriat cu o firmă privată care a avut ca obiect promovarea judeţului.

Vezi şi: Răsturnare de situaţie în cazul preşedintelui CJ Iaşi. Ce a decis instanţa

Cristian Adomniţei anunţă că se autosuspendă din toate funcţiile din PNL, deşi se consideră nevinovat. Acesta face publice toate documentele care au stat la baza apărării sale în faţa judecătorilor de drepturi şi libertăţi.

"Sunt şocat şi dezamăgit de decizia judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Curţii de Apel Iaşi, dar pe care o voi respectă întocmai potrivit regulilor care guvernează statul de drept. Dat fiind caracterul definitiv al deciziei, voi face publice toate documentele care au stat la baza apărărilor mele şi care urmează să fie judecate şi de opinia publică. Mă voi suspendă din funcţiile politice deţinute în cadrul PNL. Toţi oamenii care mă cunosc şi mă iubesc ştiu că sunt nevinovat. Voi trăi tot restul vieţii cu conştiinţa împăcată. Condamnarea fiecăruia dintre noi este că trebuie să trăim cu propria noastră conştiinţa până la sfârşit", precizează Adomniţei, într-o declaraţie transmisă redacţiei stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.