Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele clubului Chelsea visează la un All-Star Game în Premier League

Chelsea FC
chelsea fc

Noul preşedinte al clubului englez de fotbal Chelsea Londra, Todd Boehly, a prezentat marţi ideea unui meci care să reunească cei mai buni jucători din Premier League, după modelul "All-Star Game" din sporturile americane, informează AFP.

"Credem că am putea avea cu uşurinţă un All-Star Game în Premier League, în care să se înfrunte o echipă din Nord cu o echipă din Sud, de care ar putea beneficia financiar întreaga ligă engleză", a declarat Boehly în cadrul unui forum desfăşurat la New York.

Boehly, co-proprietarul clubului Chelsea, deţine de asemenea acţiuni la echipele Los Angeles Dodgers (baseball) şi L.A. Lakers (baschet). El a adăugat că a prezentat deja ideea omologilor săi din Premier League.

"Oamenii vor mai mulţi bani pentru toată piramida fotbalului englez. Cu ocazia MLB All-Star Game (campionatul nord-american de baseball - n.red) din acest an, am făcut 200 de milioane de dolari în doar două zile, luni şi marţi", a mai spus Boehly.

În Statele Unite, Major League Baseball (MLB) şi Liga nord-americană de baschet (NBA), organizează ambele câte un All-Star Game, în care se înfruntă cei mai buni jucători ai echipelor sau conferinţelor respective.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.