Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele clubului de fotbal Rapid Bucureşti, Daniel Niculae: 'Cristi Săpunaru nu are de ce să fie suspendat'

digisport.ro
daniel niculae

Preşedintele clubului de fotbal Rapid Bucureşti, Daniel Niculae, a afirmat, luni, la Arena Naţională, că în opinia sa căpitanul echipei, Cristian Săpunaru, nu are de ce să fie suspendat în urma incidentelor de la finalul partidei cu FCU Craiova, de la Târgu Jiu, în etapa a 10-a a Superligii.

"Eu nu mă aştept la nicio suspendare a lui Săpunaru, pentru că nu are de ce să fie suspendat, clar. Cred că nu ar mai trebui să vorbim despre evenimentele neplăcute care s-au întâmplat cu Craiova, pentru că a trecut deja o bună bucată de timp, iar Cristi Săpunaru nu are de ce să fie suspendat. Eu sper şi sunt ferm convins că el nu va fi suspendat, pentru că nu sunt motive să fie suspendat", a declarat Niculae la Arena Naţională, potrivit Agerpres.

Căpitanul echipei Rapid, Cristian Săpunaru, a fost implicat la finalul partidei pierdute în faţa formaţiei FCU Craiova cu scorul de 1-0, din etapa a 10-a a Superligii, într-un conflict cu unul dintre suporterii adverşi care au pătruns la vestiarele stadionului din Târgu Jiu. În urma acelei altercaţii, suporterul echipei oltene a fost sancţionat de către Jandarmerie, un verdict în acest caz urmând să dea şi Comisia de Disciplină a FRF.

Daniel Niculae s-a arătat mulţumit de parcursul echipei până în acest moment, precizând că abia în sezonul următor obiectivul va fi clasarea pe unul dintre primele trei locuri în clasamentul Ligii I.

"Deocamdată noi suntem bine, şi Farul arată foarte bine, sunt echipe foarte bune, şi Hermannstadt stă foarte bine. Eu am spus de la început că proiectul nostru este unul pe termen mediu şi lung, pe termen scurt anul trecut obiectivul a fost menţinerea în prima ligă, anul acesta în play-off şi anul viitor în primele trei locuri", a mai spus Niculae.

Foştii sportivi Daniel Niculae, Ana-Maria Popescu, Ilie Dumitrescu, Răzvan Raţ, Ionuţ Lupescu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Hagi, Florin Răducioiu, Ionel Dănciulescu, Florin Bratu, Bogdan Stelea, Mihai Leu şi Cătălin Moroşanu au participat, luni, pe Arena Naţională din Bucureşti la un eveniment de lansare a unui model de telefon Oppo, unul dintre sponsorii Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.