Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele CNAS, RĂSPUNS SURPRIZĂ după ce Viorica Dăncilă i-a cerut demisia

romaniaregional.ro
Razvan Vulcanescu CNAS

Preşedintele CNAS Răzvan Vulcănescu a spus, joi, pentru MEDIAFAX că se pune la dispoziția premierului Viorica Dăncilă, în contextul în care, aceasta i-a solicitat, joi, demisia și că ar vrea să-i pună la dispoziție și tot ce înseamnă informație pe care trebuie să o dețină când se ia o decizie.

Citește și: Mutare de ULTIMĂ ORĂ a asistenților maternali care au crescut-o pe Sorina: adopția micuței, CONTESTATĂ

Preşedintele Casei Naționale pentru Asigurări de Sănătate (CNAS), Răzvan Vulcănescu, a precizat, joi, pentru MEDIAFAX, în contextul premierul Viorica Dăncilă i-a cerut demisia, că se pune „la dispoziția doamnei prim-ministru”.

„Eu mă pun la dispoziția doamnei prim-ministru, dar aș vrea să-i pun la dispoziție doamnei prim-ministru și absolut tot ceea ce înseamnă informațiile pe care ar trebui să le dețină atunci când se ia o decizie, iar decizia noastră în momentul de față este de a asigura o funcționare optimă a platformei informatice a asigurărilor de sănătate”, a spus președintele CNAS.

Vulcănescu a mai spus că echipa sa este mobilizată în acest moment în sensul asigurării unei funcționări optime a platformei informatice a asigurărilor de sănătate.

„La acest lucru se concentrează în momentul de față întreaga echipă și efectuăm testele finale care să ne permită să revenim la modul de lucru uzual, online, al platformei informatice”, informează Răzvan Vulcănescu.

Preşedintele CNAS, Răzvan Vulcănescu a concluzionat spunând că solicitarea primului ministru ar trebui analizată în ansamblul evenimentelor.„Este o solicitare care, din punctul meu de vedere, trag speranțe că voi avea în vedere absolut ansamblul situației în care ne aflăm, iar situația de indisponibilitate a platformei nu este o situație care să fie generate de factori de actualitate, ci factori care trebuie priviți în ansamblul lor de-a lungul timpului”, a conchis președintele CNAS.

Prmierul Viorica Dăncilă a cerut ministrului Sănătății Sorina Pintea demisia președintelui CNAS Răzvan Teohari Vulcănescu și purtătorului de cuvânt al instituției Daniel Osmanovici în urma declarațiilor făcute de cel din urmă în care a spus că "oamenii mor şi cu un sistem, şi fără un sistem".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.