Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor i-a vizitat pe tricolori în cantonamentul de la Mogoşoaia, înaintea preliminariilor Campionatului European 2020

gsp.ro
 Kyros Vassaras Cristi Balaj

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, i-a vizitat pe jucătorii lui Cosmin Contra în cantonamentul de la Mogoşoaia înaintea debutului în preliminariile Campionatului European 2020, informează frf.ro, relatează News.ro.

Citește și: Jucătorii echipei naționale s-au pregătit la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, înainte de meciul cu Suedia

Într-o întâlnire care a durat ceva mai mult decât o repriză de fotbal, Kyros Vassaras le-a prezentat tricolorilor o serie de clipuri video şi le-a explicat acestora modul în care sunt judecate diferite faze importante de joc şi care sunt condiţiile pentru ca acestea să fie considerate infracţiuni în joc.

De asemenea, preşedintele CCA a analizat situaţii specifice din punctul de vedere al jucătorilor din fiecare zonă a terenului, de la portari şi până la atacanţi.

„Am participat la un dialog din care au rezultat multe lucruri pozitive. Am incercat să analizăm cât mai multe situaţii, în special dintre cele care pot fi numite controversate. Principalul scop al întâlnirii a fost de a-i ajuta pe jucători să evite astfel de faze discutabile”, a explicat Kyros Vassaras.

Fotbaliştii convocaţi pentru partidele cu Suedia (23 martie) şi Insulele Feroe (26 martie) au considerat întâlnirea ca fiind una benefică. „A fost o discuţie interesantă pentru înţelegerea interpretării arbitrilor în anumite situaţii specifice”, a spus Claudiu Keşeru.

L-a completat Costel Pantilimon: „Ca jucător, mereu ai tendinţa să judeci arbitrul pentru deciziile pe care le ia. A fost o întâlnire utilă, din care am descoperit şi modul în care sunt interpretate anumite faze controversate”.

Naţionala României va întâlni Suedia pe 23 martie, de la ora 19:00, pe Friends Arena, iar pe 26 martie, de la ora 21:45, la Cluj-Napoca (stadion CFR), va juca împotriva Insulelor Feroe. Acestea sunt primele jocuri ale tricolorilor în campania de calificare la Campionatul European de anul viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.