Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Comisiei Europene, declarație INCENDIARĂ: Țin o listă cu oamenii care m-au trădat

Jean-Claude-Juncker

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a dezvăluit că ţine 'o mică listă neagră' în care îşi notează numele oamenilor care l-au trădat, scrie cotidianul britanic The Guardian, care speculează că pe această listă s-ar putea regăsi nume precum cel al premierului ungar Viktor Orban, acuzat de derive autoritare, sau ale unor 'britanici perfizi', cum ar fi Boris Johnson şi Nigel Farage. 

'Ţin o mică listă neagră numită 'Le Petit Maurice' (Micul Maurice) în care, în ultimii 30 de ani, am notat atunci când cineva m-a trădat', a declarat Juncker pentru cotidianul belgian Le Soir. Şeful executivului european a explicat că lista nu este plină, deoarece oamenii 'rar mă trădează'. 'Nu sunt răzbunător, dar am o memorie bună', a adăugat el.

Cancelarul Austriei, AMENINȚAT cu MOARTEA de extremiștii turci

Juncker spune că ţine această listă încă din timpul celor 18 ani cât s-a aflat în fruntea guvernului luxemburghez. 'Fiţi atenţi. Micul Maurice vă aşteaptă', îi avertizează el pe cei care îl atacă.

Victor Ponta, 'invitație la Revoluție': O să avem din nou curajul din Decembrie '89?

The Guardian comentează că, deşi este tentant să ne imaginăm că pe lista lui Juncker apare şi numele liderului demisionar al UKIP, Nigel Farage, Juncker spune că-l respectă pe Farage şi îl consideră 'foarte distractiv' şi erudit. 

Dar Juncker, cunoscut pentru îmbrăţişările sale exuberante şi pentru felul în care îşi întâmpină invitaţii, cu câte-o palmă dată pe spinare, s-a străduit totodată să explice că de fapt nu l-a îmbrăţişat pe Farage atunci când s-au întâlnit ultima dată, în Parlamentul European de la Strasbourg, după referendumul din Marea Britanie în care a câştigat tabăra Brexit. 

'I-am şoptit ceva la ureche şi nu era un compliment. Din fotografii rămâneai cu impresia că l-aş fi îmbrăţişat', a spus Juncker. El a adăugat că îl numeşte în mod constant 'dictator' pe Viktor Orban şi a apreciat că umorul său este mai degrabă calculat, decât cinic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.