Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Consiliul Județean Maramureș a primit titlul de `Cetățean de onoare al Raionului Hîncești` din Republica Moldova

CJ Maramureș
ionel bogdan

Președintele Consiliul Județean Maramureș a primit titlul de `Cetățean de onoare al Raionului Hîncești` din Republica Moldova

Președintele Raionului Hîncești, Iurie Levinschi, prezent în Maramureș în aceste zile, a acordat azi titlul de “Cetățean de onoare al Raionului Hîncești” președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan.

Onorat să primesc astăzi titlul de “Cetățean de onoare al Raionului Hîncești” din Republica Moldova. Această distincție nu este doar pentru mine personal, este un titlu pentru județul Maramureș, pentru maramureșenii care prin votul lor m-au învestit în funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș și care mi-au oferit oportunitatea de a dezvolta aceste relații minunate cu Raionul Hîncești, Strășeni, Ungheni, Anenii Noi și toți cei care sunt prezenți azi în Maramureș din Republica Moldova”, a declarat Ionel Bogdan.

Județul Maramureș are o strânsă colaborare cu Republica Moldova, consolidată și prin înfrățirea județului cu Raioanele Hîncești și Strășeni, iar în semn de apreciere și respect pentru parteneriatele dezvoltate și pentru relațiile de colaborare, Ionel Bogdan a oferit stema prieteniei președinților Raioanelor Hîncești și Strășeni - Iurie Levischi și Viorel Jardan.

Tot astăzi, executivul Consiliului Județean Maramureș a pus bazele unui nou parteneriat, prin semnarea scrisorii de intenție privind colaborarea cu Raionul Anenii Noi, iar în ultima ședință a administrației județene a fost votat proiectul privind înfrățirea cu Raionul Ungheni din Republica Moldova.

Ionel Bogdan a vorbit despre importanța consolidării relațiilor de colaborare între Maramureș, România și Republica Moldova în contextul în care statul vecin are nevoie de sprijin și îndrumare în vederea implementării proiectelor de dezvoltare și atragerea de fonduri europene, odată cu acceptarea Republicii Moldova în spațiul european.

Ne dorim să dezvoltăm parteneriate interinstituționale durabile cu Republica Moldova și să fim un sprijin real în procesul lor de aderare la Uniunea Europeană. Îi asigur pe frații noștri de peste Prut de tot sprijinul meu și al Consiliului Județean Maramureș”, a transmis președintele administrației Județului Maramureș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.