Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, se va întâlni cu Xi Jinping pentru discuţii despre relaţiile UE-China

xi jinping

Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, se va deplasa în China, săptămâna viitoare, pentru o întrevedere cu preşedintele Xi Jinping, pentru discuţii despre relaţiile comerciale bilaterale şi despre subiecte internaţionale, potrivit Mediafax.

"Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, se va deplasa la Beijing pe 1 decembrie, pentru a se întâlni cu preşedintele chinez, Xi Jinping. Vizita la Beijing are loc ca urmare a dezbaterilor strategice ale Consiliului European din octombrie, pe tema relaţiilor Uniunii Europene cu China. În contextul mediului geopolitic şi economic tensionat, vizita este o oportunitate care intervine în timp util atât pentru Uniunea Europeană, cât şi pentru China. UE şi liderii chinezi vor discuta despre provocări globale şi despre subiecte de interes comun", a anunţat Consiliul European, conform unui comunicat postat pe site-ul propriu şi vizualizat de agenţia MEDIAFAX.

"Mă voi deplasa la Beijing pentru a mă întâlni cu preşedintele chinez, Xi Jinping. Vom discuta despre provocări mondiale şi despre subiecte de interes comun", a transmis Charles Michel prin Twitter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.