Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele din Zimbabwe, înainte de alegeri: 'Cine votează partidul meu va merge în rai'

NewsDay Zimbabwe
Mnangagwa

Președintele Zimbabwe a îndemnat mii dintre susținătorii săi la un miting să obțină o "victorie zdrobitoare" în alegerile naționale ale acestei luni și a proclamat că "nimeni nu ne va opri să conducem această țară".

Președintele Emmerson Mnangagwa a spus că persoanele care votează pentru partidul său de guvernământ ZANU-PF - care a fost la putere timp de 43 de ani - vor merge în rai.

Mnangwagwa, liderul în vârstă de 80 de ani care a preluat puterea în această națiune din Africa de Sud printr-o lovitură de stat în 2017, a avertizat de asemenea susținătorii săi să nu se angajeze în violențe înainte de votul din 23 august. Acest apel a venit după câteva zile în care un susținător al unui partid de opoziție a fost ucis, se pare de mâinile activiștilor partidului de guvernământ, în prima violență mortală din perioada premergătoare alegerilor.

"Făptuitorii violenței vor fi trași la răspundere fără teamă sau favoritism. Deci, vă spun să nu săvârșiți niciodată violențe, vom avea de-a face cu voi" a spus Mnangagwa.ale impuse poporului Zimbabwe."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.