Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele federaţiei franceze, acuzat de foste angajate ale forului de comportament nepotrivit şi de hărţuire

romaniatv.net
hartuire sexuala

Radio France a publicat, miercuri, pe site-ul oficial, mărturii ale unor foste angajate ale Federaţiei Franceze de Fotbal, în care acestea îl acuză pe preşedintele forului, Noel Le Graet, de comportament nepotrivit şi de hărţuire, informează L’Equipe, potrivit news.ro.

Declaraţiile s-au făcut sub acoperirea anonimatului.

“Îmi spunea că vrea să mă ducă la el. Nu îmi trimitea sms. Atunci nu era un profesionist al telefoanelor. Însă invitaţiile de a merge la masă cu el au fost repetate”, a spus o femeie, adăugând că Le Graet a asigurat-o: “Daacă va fi ceva între noi, nu vă faceţi griji, nimeni nu va şti”.

O altă fostă angaajată a vorbit despre o deplasare oficială pe care a făcut-o cu Le Graet în 2016. “Mi-a spus că trebuie să port fustă în ziua deplasării. Evident că am refuzat, eu port pantaloni. În avion, eram lângă el, şi-a pus mâna pe coapsa mea. L-am respins, spunându-i: ‘Preşedinte, nu vom începe călătoria aşa’”.

Prin intermediul directorului său de comunicare, Le Graet a negat ferm acuzaţiile. “Am avut mereu relaţii de respect cu toaate colaboratoarele mele şi cu colaboratorii, într-o atmosferă de încredere reciprocă. Acuzaţiile anonime mincinoase şi răuvoitoare vizează doar murdărirea imaginii mele”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.