Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal cere scuze pentru afirmaţiile nefericite în legătură cu Zidane

www.metro.co.uk
Zinedine Zidane

Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF), Noel Le Graet, a cerut scuze pentru "afirmaţiile nefericite" în legătură cu Zinedine Zidane, apărute duminică, potrivit news.ro.

"Aceste afirmaţii nefericite au creat o neînţelegere. Aş dori să-mi prezint scuzele personale pentru aceste remarci care nu reflectă absolut deloc ceea ce gândesc şi nici consideraţia mea faţă de jucătorul care a fost şi antrenorul care a devenit", a afirmat Le Graet, conform AFP.

Duminică, Noel Le Graet a afirmat că nu ar fi afectat dacă Zinedine Zidane ar prelua naţionala Braziliei, subliniind că dacă acesta l-ar fi sunat pentru a veni la echipa Franţei, în locul lui Didier Deschamps, nu i-ar fi răspuns.

„Aş fi surprins dacă ar merge acolo. Dar face ce vrea, nu mă priveşte. Nu l-am întâlnit niciodată, nu ne-am gândit niciodată să ne despărţim de Didier (...) M-ar afecta dacă el va merge acolo? Nu, deloc nu îmi pasă.. Poate merge unde vrea! Poate merge unde vrea, la un club mare, o naţională mare. A încercat Zidane să mă sune? Evident că nu, nici măcar nu aş fi răspuns", a spus Le Graet la RMC Sport, duminică seară.

În ultimele ore, afirmaţiile preşedintelui FFF au stârnit multe reacţii, în special din partea lui Kylian Mbappé sau a ministrului sportului Amélie Oudéa-Castéra.

Şi Real Madrid a reacţionat printr-un comunicat de presă: „Real regretă aceste declaraţii nefericite împotriva uneia dintre cele mai mari legende ale sportului. Este o lipsă de respect”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.