Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Federației Părinților avertizează: 'Dacă greva durează mai mult de o săptămână e periculos pentru viitorul copiilor'

Inquam Photos / Octav Ganea
scoala

„Dacă întârziem mai mult de o săptămână este destul de periculor pentru viitorul acestor copii, în sensul în care avem un calendar agreat”, spune președintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi, Iulian Cristache, după consultările cu premierul Nicolae Ciucă.

„Nu mă feresc de cuvinte. Categoric este o situație conflictuală pe care trebuie să o rezolvăm pe bază de dialog între guvern și reprezentanții sindicatelor. Dacă întârziem mai mult de o săptămână este destul de periculos pentru viitorul acestor copii, în sensul în care avem un calendar agreat. Nu considerăm util că această grevă ar trebui să continue în sensul în care examenele să fie amânate. Nu are voie nimeni să se joace cu un an din viața acestor elevi. este dreptul lor să susțină aceste examene”, spune Iulian Cristache.

El spune că înțelege punctul de vedere al sindicatelor.

„Greva a început pentru că nu mai există încredere, lucru pe care l-am transmis și eu dlui premier. Trebuia să ne asigurăm că în imediata perioadă de timp va exista o întâlnire cu sindicatele, astfel încât să gândim spunem stop unei greve de o asemenea amploare. Înțeleg că la ora 15.00 vaor avea loc o primă întâlnire”, adaugă Cristache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.