Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele FIFA denunţă 'violenţa scandaloasă' asupra unui arbitru în Uruguay

Pro Sport
arbitru

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a cerut luni autorităţilor din Uruguay să asigure securitatea în fotbal după "violenţa scandaloasă" comisă împotriva unui arbitru, în timpul unui meci din prima divizie a acestei ţări, informează AFP, potrivit Agerpres.

Infantino a descris drept "ruşinos" ceea ce s-a întâmplat sâmbătă la Montevideo, unde arbitrul asist Federico Piccardo a primit o piatră în faţă la finalul meciului dintre Racing şi Penarol. Incidentul a dus la oprirea turneului local în acea seară.

"Siguranţa arbitrilor şi a asistenţilor acestora trebuie să fie garantată în orice moment", a scris conducătorul FIFA pe contul său de Instagram.

"De aceea, fac apel la autorităţile relevante să-i tragă la răspundere pe cei responsabili şi să continue să pună în aplicare măsuri de descurajare adecvate pentru a garanta eradicarea violenţei în sport", a continuat el.

-o stare bună de sănătate", a asigurat duminică Federaţia uruguayană de fotbal (AUF), care a făcut un apel către toţi cei implicaţi în evenimente sportive să crească gradul de "conştientizare generală" împotriva actelor de violenţă.

Potrivit AUF, atacatorul este deja cunoscut. Însă un purtător de cuvânt al Ministerului Public uruguayan a declarat luni că la nivel judiciar nu a fost încă identificat, iar poliţia conduce ncheta pentru a obţine informaţii desp

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.