Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele FRF a cerut MTS compensații pentru despăgubirea organizatorilor meciurilor anulate

gsp.ro
Burleanu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că a solicitat Ministerului Tineretui şi Sportului crearea unei scheme financiare de ajutor pentru a compensa organizatorii de evenimente sportive cu peste 1.000 de participanţi care au fost anulate sau suspendate din cauza izbucnirii Covid-19, potrivit news.ro.

"Am solicitat Ministerului Tineretui şi Sportului crearea unei scheme financiare de ajutor pentru a compensa organizatorii de evenimente sportive cu peste 1.000 de participanţi care au fost anulate sau suspendate din cauza izbucnirii Covid-19. Sub această schemă, organziatorii de evenimente sportive ar avea dreptul de a fi compensaţi pentru pierderile suferite, ca şi consecinţă a anulării sau suspendării evenimentelor pentru care, de exemplu, biletele au fost deja vândute. Menţionez că măsură similară a fost aprobată pe 12 martie de Comisia Europeană pentru Danemarca", a declarat el.

Citește și: COVID se extinde RAPID - Primul caz de coronavirus confirmat în Bistriţa-Năsăud

Răzvan Burleanu a prezentat online, pe pagina Facebook a FRF, concluziile video conferinţei organizate, marţi, de UEFA, la care au participat reprezentanţii tuturor celor 55 de federaţii naţionale.

Şeful FRF şi alţi oficiali ai forului sunt în autoizolare după ce au ost prezenţi, la 3 martie, la Congresul UEFA şi la tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor. Trei persoane participante la aceste evenimente au fost testate pozitiv cu SARS-CoV-2.

Burleanu a precizat că niciunul dintre membrii delegaţiei române nu au fost în contact direct cu cei infestaţi, ci doar în contact ambiental. Oficialii români nu au simptome ale bolii Covid-19 şi au luat decizia de a sta în autoizolare până la finalul acestei săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.