Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele FRF, despre meciul U Craiova-CFR Cluj: 'Să nu se ajungă la prelungiri şi la lovituri de departajare'

razvan burleanu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, că îşi doreşte ca la meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj să nu se ajungă la prelungiri şi la lovituri de departajare. Comitetul Executiv al FRF a intervenit pentru a rezolva o problemă care nu ar fi trebuit să existe, care ar fi trebuit să fie festionată altfel de către LPF şi cluburile din Liga I, a adăugat şeful federaţiei, potrivit news.ro.

“Am solicitat în repetate rânduri Ligii să nu amânăm acest moment. Să fim optimişti, sperăm ca una dintre echipe să câştige în 90 de minute şi să nu avem prelungiri şi lovituri de departajare. A trebuit să intervenim astfel ca să corectăm o situaţie care ar fi trebuit să fie rezolvată... Noi, ca şi Comitet Executiv am fost puşi în situaţia de a rezolva o problemă care nu ar fi trebuit să existe astăzi, care ar fi trebuit să fie gestionată altfel de LPF şi cluburile de Liga I. Nu vreau să pornesc un alt conflict cu LPF. Dacă CEx al FRF ar fi aruncat vina pe LPF nu ar fi luat o decizie astăzi. Comitetul Executiv a intervenit pentru a rezolva o problemă care nu a fost gestionată cu cap de către LPF. Noi considerăm că acest scenariu prezintă cele mai mici riscuri şi produce cel mai mic nivel de nedreptate pentru cele două echipe. Întotdeaua există posibilitatea de a se ajunge la TAS”, a afirmat Burleanu.

Citește și: Ultimă oră! Traian Băsescu face praf, în direct, alianța PNL-USR-PLUS: ‘Alianța marxisto-liberală’

El a adăugat că regulamentul prevede faptul că în orice situaţie excepţională CEx al FRF poate interveni. “Toate celelalte scenarii dezbătute ar fi produs un risc mult mai mare”.

Comitetul Executiv al FRF a decis, luni, că în cazul în care după două reprize scorul meciului din această seară Universitatea Craiova – CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii I, va fi egal, titlul se va decide după prelungiri sau, dacă va fi cazul, la loviturile de departajare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.