Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Fundaţiei Române de Aikido, Dorin Marchiş, a fost ales în funcţia de secretar general al Federaţiei Internaţionale de Aikido

wikipedia.org
Aikido

Preşedintele Fundaţiei Române de Aikido Aikikai, Dorin Marchiş, a fost ales, miercuri, în funcţia de secretar general al Federaţiei Internaţionale de Aikido, cu prilejul Adunării Generale a forului internaţional (IAF), desfăşurată online, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Pentru o bună organizare a Adunării Generale, în perioada mai-septembrie au avut loc 5 pre-şedinţe, desfăşurate online, care au permis membrilor să discute pe larg şi să aprobe forme finale ale documentelor ce privesc activitatea federaţiei internaţionale. Coordonarea tehnică a acestor pre-şedinţe, precum şi a adunării generale a fost în responsabilitatea lui Dorin Marchiş.

"Unul dintre principalele proiecte care mă entuziasmează este IAF 100, precum l-am numit eu. Sunt implicat în creşterea numărului de membri ai organizaţiei internaţionale de câţiva ani. Sunt fericit că 17 state s-au alăturat federaţiei ca membre cu drepturi depline şi alte 4 state au devenit membre asociate, adică sunt pe calea procedurală de a deveni membre cu drepturi depline. Aşadar, în timpul acestui mandat, voi face tot posibilul să ajungem la 100 de ţări membre în cadrul Federaţiei Internaţionale de Aikido", a declarat Dorin Marchiş.

Noul preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Aikido, din care face parte şi Fundaţia Română de Aikido Aikikai, a fost ales olandezul Wilko Vriesman.

Adunarea Generală fusese plănuită pentru 2020, însă a fost amânată cu un an pe fondul pandemiei. Următoarea întâlnire de acest fel va fi în 2024, conform calendarului iniţial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.