Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Germaniei îl amenință pe Vladimir Putin: 'Opriți nebunia acestui război. Acum!'

Frank Walter Steinmeier

Președintele german a spus că guvernul german lucrează la o reacție cu partenerii din NATO și UE și va depune eforturi pentru a limita Moscova. Președintele german Frank-Walter Steinmeier i-a cerut vineri liderului rus Vladimir Putin să pună capăt ostilităților din Ucraina.

„Îi fac apel la președintele Putin: opriți nebunia acestui război – acum”, a declarat șeful statului german reporterilor la Berlin. El a susținut că evenimentele din Ucraina ar avea consecințe și pentru ruși. "Vă spun tuturor: nu vrem dușmănie cu poporul rus, dimpotrivă. Dar această nedreptate nu va rămâne fără un răspuns clar", a spus Steinmeier.

Președintele german a spus că guvernul german lucrează la o reacție cu partenerii din NATO și UE și va depune eforturi pentru a controla Moscova. „Am vorbit înainte de acest atac și o voi spune din nou: președintele rus nu trebuie să subestimeze puterea democrațiilor”, a spus Steinmeier.

Vezi și: Bătălia pentru Kiev: Rusia anunță că a blocat partea de Vest; peste 200 de morți în armata Ucrainei; suburbiile capitalei au fost cucerite de ruși

Putin a declarat joi dimineață că, ca răspuns la apelul liderilor republicilor Donbass, a decis să conducă o operațiune militară specială. Liderul rus a subliniat că planurile Moscovei nu includ ocuparea teritoriilor ucrainene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.