Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu: 'Pe mine nu m-a deranjat acel raportul Vulpescu, dimpotrivă, m-am regăsit în scrierile lui Ionuţ'

Marcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că nu l-a "deranjat" raportul preşedintelui interimar al Consiliului Naţional al partidului, Ionuţ Vulpescu, şi că s-a regăsit în multe dintre aceste "scrieri", potrivit Agerpres.

Citește și: Apropiatul lui Liviu Dragnea a făcut anunțul: Revine în Partidul Social Democrat!

"Raportul a fost prezentat la Comitetul Executiv Naţional de domnul Vulpescu. Eu i-am mulţumit, i-am zis că l-am citit şi eu şi domnul Buzatu, i-am spus acelaşi lucru pe care l-am mai spus, mi-aş fi dorit să fie întâi prezentat în cadrul Comitetului Executiv. Ionuţ Vulpescu a spus 'l-am prezentat în cadrul Consiliului Naţional', deci am găsit medieri. Pe mine nu m-a deranjat acel raport, dimpotrivă, m-am regăsit în scrierile lui Ionuţ, în multe dintre scrierile lui", a spus Ciolacu la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

El a adăugat că împărtăşeşte "atitudinea lui Ionuţ Vulpescu", că este de acord cu multe dintre punctele raportului, dar nu cu toate.

La rândul său și deputatul Cătălin Zamfira e de părere că Raportul întocmit de Ionuț Vulpescu nu este un document rău, dar că poate ar fi trebuit discutat intern înainte ca documentul să devină public.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.