Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Iohannis anunţă că, în următoarele zile, vor fi disponibile încă 123 de paturi la Terapie Intensivă în Bucureşti

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat marţi că, în următoarele zile, încă 123 de paturi suplimentare vor fi disponibile la secţii de Terapie Intensivă, în spitale din Capitală, în contextul gestionării crizei COVID-19, potrivit Agerpres.

"Am solicitat foarte concret date despre Bucureşti şi aici vom avea în şapte spitale o extensie a capacităţii de Terapie Intensivă şi pot să vă spun că în următoarele maximum zece zile vom avea, suplimentar faţă de ce există acum, 123 de paturi de Terapie Intensivă", a arătat el.

Citește și: ‘Dle Arafat, cu ajutorul dvs și al bunului Dumnezeu, să avem cât mai multe victime’ – Florin Roman a comis-o rău de tot

Şeful statului a spus că planul strategic pentru următoarea perioadă "prevede etape clare de implementare şi urmăreşte deschiderea unor noi capacităţi de Terapie Intensivă distribuite la nivel naţional".

În acest sens, Iohannis a menţionat secţiile de la Oradea, Constanţa, Craiova, "în locaţii nou construite, cu destinaţie de Terapie Intensivă sau care se vor transforma în secţii de Terapie Intensivă".

Precizările au fost făcute de şeful statului după o şedinţă de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19. La aceasta au participat ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, vicepreşedintele Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă, Dorel Săndesc, şi şeful Secţiei Anestezie şi Terapie Intensivă I, Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Carol Davila" Bucureşti, Dan Corneci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.