Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele iranian Ebrahim Raissi consideră că haosul din Iran este inacceptabil

Agerpres - Reuters
Ebrahim Raissi

Preşedintele iranian Ebrahim Raissi i-a condamnat miercuri pe protestatari şi a calificat drept inacceptabil haosul creat, pe fondul demonstraţiilor declanşate după moartea tinerei Mahsa Amini, transmite AFP preluat de agerpres.

"Cei care au luat parte la revolte trebuie trataţi cu fermitate, aşa cum doreşte poporul", a spus el într-un interviu la televiziunea de stat.

"Inamicul a vizat unitatea naţională şi vrea să îi ridice pe unii împotriva altora", a adăugat el, acuzând Statele Unite că a alimentat disputa.

Preşedintele Raissi a recunoscut că moartea tinerei Mahsa Amini a provocat "durere şi tristeţe" în rândul iranienilor şi a promis că autorităţile vor prezenta "în curând" un raport final cu privire la decesul acesteia.

"Securitatea oamenilor este linia roşie a Republicii Islamice Iran şi nimeni nu are voie să încalce legea şi să creeze haos", acest lucru fiind "inacceptabil", a declarat şeful statului iranian.

În fiecare seară începând cu 16 septembrie, data morţii în spital a tinerei Mahsa Amini, în Iran au loc demonstraţii, care s-au soldat până acum cu zeci de morţi şi peste o mie de persoane arestate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.