Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Jair Bolsonaro, o nouă baie de mulţime: Circa 500.000 de cazuri de coronavirus în Brazilia

AFP
Jair Bolsonaro

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a participat duminică la un miting cu simpatizanţii săi, sfidând încă o dată normele sanitare şi regulile de distanţare socială într-un moment în care ţara înregistrează circa o jumătate de milion de cazuri de COVID-19, notează AFP, potrivit AGERPRES.

Şeful statului, deschis contra măsurilor de izolare, a apărut în faţa palatului prezidenţial din Brasilia, salutând zecile de persoane care îi scandau numele dat de ei, "Mito, Mito, Mito" (Mitul).

Ferindu-se de această dată să atingă mâinile partizanilor săi, Jair Bolsonaro, înconjurat de garda de corp, a ridicat doi copii pe umerii săi. Ulterior, s-a plimbat printre simpatizanţi călare pe un cal al poliţiei.

Un consilier al lui Ludovic Orban a răbufnit după poza devenită virală pe internet: 'Este ori o lucrătura securistă de 2 lei, ori trădare din interior'

Brazilia, 210 milioane de locuitori, este a patra ţară ca număr de morţi din cauza noului coronavirus, raportând sâmbătă 28.834 de decese, în urma Statelor Unite (peste 103.000), Regatului Unit (38.489) şi Italiei (33.414), potrivit unui bilanţ întocmit de AFP.

Gigantul latino-american va depăşi în curând 500.000 de cazuri de COVID-19, pe locul al doilea în lume după Statele Unite care înregistrează circa două milioane de persoane infectate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.