Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Joan Laporta a admis că FC Barcelona nu se va putea bate pentru transferul atacantului norvegian Erling Haaland

compote.slate.com
Erling Haaland

Preşedintele Joan Laporta a admis că echipa de fotbal FC Barcelona nu se va putea bate pentru transferul atacantului norvegian Erling Haaland (Borussia Dortmund) în perioada de mercato de vară, transmite DPA, citat de Agerpres.

FC Barcelona a fost văzut mereu printre cluburile de top care îl doresc pe internaţionalul norvegian, ce va părăsi Borussia la finalul acestui sezon.

FC Barcelona se află încă în căutarea unei stabilităţi financiare, care ar putea fi dată peste cap de un transfer de calibrul lui Haaland şi de costurile care le implică acesta.

''Chiar dacă am fi în cea mai bună situaţie economică, acestea sunt operaţiuni pe care nu le-am face. Lucrăm să îmbunătăţim echipa. Vrem să facem operaţiuni de transfer, dar unele sunt dificile. Trebuie să ne salvăm. Ne-am îmbunătăţit situaţia, dar trebui să finalizăm redresarea situaţiei economice. Nu vom face tranzacţii care pun în pericol instituţia noastră'', a declarat Laporta la Eport3, când a fost întrebat dacă steagul norvegian va flutura pe Camp Nou în sezonul viitor.

În campionatul feminin, FC Barcelona, cu două jucătoare norvegiene, Graham Hansen şi Ingrid Engen, şi-a asigurat titlul în Spania, duminică, după o victorie contra lui Real Madrid cu 5-0.

FC Barcelona a traversat momente dificile din punct de vedere financiar, fiind nevoită să renunţe la serviciile starului Lionel Messi şi a avut probleme cu înregistrarea noilor achiziţii. Pe plan sportiv, după un start modest sub comanda lui Ronald Koeman, Barcelona a revenit în top trei sub comanda lui Xavi Hernandez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.